V rómskej osade vypukol v noci požiar

15.05.2008 Kežmarok

Veľká Lomnica 15. mája (TASR) - V rómskej osade vo Veľkej Lomnici v okrese Kežmarok vypukol dnes krátko po polnoci požiar.
Oheň zasiahol viacero chatrčí. Na mieste zasahujú dve cisterny z Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Kežmarku a jedna z Popradu.
Podľa informácií z dispečingu Okresného riaditeľstva HaZZ v Kežmarku požiar zasiahol štyri až päť chatrčí, zranenia osôb predbežne neboli hlásené.
Kežmarskí hasiči len pred niekoľkými hodinami zlikvidovali požiar stodoly v Lendaku, pri ktorom majiteľ prišiel aj o hospodárske zvieratá. Na hasení objektu v bezprostrednej blízkosti rodinných domov sa podieľali aj obyvatelia obce.

Doplnené:

Veľká Lomnica 15. mája (TASR) - Hasiči z Kežmarku a Popradu po celú noc bojovali s požiarom, ktorý vypukol krátko po polnoci v rómskej osade vo Veľkej Lomnici, v okrese Kežmarok. Oheň zasiahol murovaný dom a osem chatrčí.
Pri požiari sa nikto nezranil. Škody predbežne vyčíslili na 300.000 Sk (9454,77 eur). Na mieste zasahovali tri vozidlá Hasičského a záchranného zboru z Kežmarku a jedno z Popradu. Príčiny požiaru vyšetrujú.
 

Vyberte región